viernes, 11 de enero de 2008

+ Bitxos i plantes

Red Mistletoe

El Red Mistletoe (Peraxilla Tetrapetala) es una planta parasita que creix sobre els troncs dels 'Beech'. Les seves fulles i flors son el menjar preferit dels 'Possum' (Oposum) que es una especie importada d'Australia.
De Possum tambe els hem vist, pero normalment axafats a la carretera, un dels principals sports de NZ, despres del Rugby. Segons el Departament Of Conservation, aquests animals es mengen tones de fulles, i actualment estan posant trampes i veri pels boscos per liquidar-els.



I aquest es el famos Kea, un lloro de muntanya molt intel.ligent, curios, que al principi fa gracia pero que pot arribar a ser molt molest.


Segons expliquen en el Mueller Hut, els Keas algun cop s'han endut una bota de treking. Tambe diuen que van aprendre a tancar el pany de la porta i van deixar tancats a 2 escaladors dins del refu.




'Kea in action', cridant als seus col.legues per menjar-se els vents de la tenda.
No us ho creieu ????????
Doncs mireu en:
Pendent de classificacio

Libelula


2 comentarios:

francesc dijo...

Caram amb els pajarracos, no os passi pas pel cap de portant algun de record, ja sols ens faltaria això per aquí; ja tenim prou pajarracos amb els polítics, .... i amb el pesats que es posen ara!!!.
Molt be tot, J+S, i molt interessants els cursos de ciències naturals, em retornem als meus anys joves........
Endavant......!!!!.
francesc

Ferran dijo...

tot molt macu colegues. Que hi havia per sopar el dia de cap d'any?
Anim i que continui tot molt bé, mentre m'eixugu les gotes de baba! quina enveja!

Molts records
Ferran